Oproep, deel jouw verhaal

Heel veel adoptie kinderen leven hier in Nederland onder het mom van
‘Ik ben naar Nederland gehaald door mijn adoptie ouders voor een betere toekomst, als ik in land van herkomst was gebleven was ik in de goot beland of zelfs erger misschien wel dood geweest.’ Dat zou kunnen maar er zijn veel meer dossiers bekend waar kinderen die ter adoptie zijn afgestaan waarvan nu bekend is dat er door een mallemolen van papieren is gegaan er veel leugens op papier staan en zij nu tegen burocratie zijn opgelopen en niemand hen antwoorden kan geven. Geboorte data die niet kloppen het enige wat juist is en voelt is je voornaam.

Omdat vele geadopteerde vaak zeer shockende verhalen hebben als het gaat om hun adoptie procedures doormiddel van valsheid in geschriften in de adoptie papieren, het moment van ophalen in land van herkomst en zelfs na aankomst in Nederland er dingen zijn gebeurd met deze adoptie kinderen waar in Nederland straffen op staan. Louche praktijken bij Nederlandse adoptiebureaus en gesjoemel met papieren in diezelfde bureaus.Babyfarms in Sri Lanka. Adoptie kinderen die geen nazorg kregen of geen controles bij adoptie ouders plaats vonden na aankomst in Nederland. Als deze kinderen dan wel aan de bel trekken bij professionele hulpinstanties word er niet naar hen geluisterd en wil niemand zijn vingers branden als het gaat om een geadopteerd kind. Dit moet niet kunnen en moet gestopt worden!

Iets wat vaak meteen word gezegd is dat het hechtingsstoornis betreft bij adoptie kinderen een label wat meteen geplakt word op je voorhoofd als je aan de bel trekt en hulp zoekt. Er word geen verder onderzoek ingesteld en daar kun je het mee doen. Je hebt een hechtingsstoornis.

Als geadopteerde met valse geboortedatum en onjuiste adoptie documenten wil ik graag mede geadopteerde op roepen om hun verhaal te delen. Samen staan we sterk! Het kan niet zo zijn dat als je weet dat wat je is overkomen en je je leven lang afvraagt of het wel correct is wat er met je is gebeurd toen je ter adoptie werd afgestaan en je diep van binnen weet dat het niet juist is, sta op en vecht voor jezelf! Het is een zwaar een moeilijk proces om onder ogen te zien dat wat je is gebeurd niet juist is, maar ervoor uitkomen is een bevrijding en je zult zien dat je gehoord word als je maar sterk genoeg bent en blijft vechten voor jezelf.

Neem contact met ons op, we zullen in eerste plaats een luisterend oor bieden, gaan altijd in vertrouwen om met de informatie die je met ons wilt delen en zullen daar waar nodig is proberen te helpen. Wil je liever anoniem blijven dan kan dat ook.

info@stopadoptie.nl